Mobil: +36-20-564-4415

UTAZÁS KERESÉS

UTAZÁSOK, Ciprus, Limassol

1 Találat

: 1 / 1

CIPRUS - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

Dél-Ciprus, Limassol, Ciprus, Családi nyaralás, ****, Hotel

Csoportos körutazás és üdülés magyar nyelvű idegenvezetéssel A mitológia szerint Afrodité, a szerelem és szépség istennője a Ciprus dél-nyugati partjainál a tengerből kibukkanó híres sziklacsoportnál emelkedett ki a habokból, s a sziklák drámai látványát elnézve ez könnyen elképzelhető. Kellemes időjárása, gyönyörű szállodái miatt Ciprus kedvelt nyaralóúticél - és annál sokkal több. A látnivalókban...

Limassol az a hely Cipruson, melyet szinte mindenkinek ajánlani tudnék, azoknak, akik a tengeri pancsolást és az általa nyújtott lehetőségeknek örvend inkább, vagy azoknak, akik kirándulni szeretnek és felfedezni a tájakat, valamint ha valaki a szórakozást részesíti előnyben, akkor nekik is. De igazából mindenkinek ajánlanám ezt a helyet, hiszen itt senki sem fogja magát rosszul érezni. Limassol büszkélkedhet a második legnagyobb város címével Cipruson, ráadásul közvetlenül a tengerpart mellett helyezkedik el, egy nagyon hosszú partszakasszal. A turisták itt mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet, igazi nyüzsgés az élet itt. Hatalmas bevásárló központtal rendelkezik, ahol minden féle izgalmas dolgot láthatunk és vásárolhatunk. Az éjszakai élete is megér egy misét, hiszen rengeteg szórakozóhely várja a bulizni vágyó fiatalokat, sőt nem csak a fiatalokat, hanem mindenkit, aki szeretne egy kicsit tombolva kikapcsolódni. Ide nem tudunk olyan időpontban utazni, hogy ne csöppenjünk bele valamilyen rendezvénybe, vagy fesztiválba. Tavasszal, rengeteg karnevállal találkozhatunk, nyáron a Limassoli fesztivál várja a különleges programokkal, de még ősszel sem fogunk unatkozni, hiszen ekkor viszont a borok szerelmeseinek kedvez a borfesztivál. Télen, ha nem is tudunk fürdeni, de beülhetünk az éttermekbe és felfedezhetjük a helyi attrakciókat is. Elméletileg nem azért nem tudunk fürdeni, mert az időjárás nem engedi, hanem lehet, hogy a víz hőmérséklete nem éppen a legjobb számunkra.

Azoknak tudnám ajánlani ezt a helyet, akik szeretnek kirándulni és felfedezni a környező helyeket, hiszen itt ebben egyáltalán nincs hiány. Egyik pillanatban sétálhatunk és kirándulhatunk, de ha úgy tartja kedvünk, akkor a másik pillanatban már csobbanhatunk is a vízben. Rengeteg étterem és kávézó várja a turistákat, melyekbe feltétlenül térjünk be, hiszen minden féle helyi különlegességekkel tudunk ezeken a helyeken találkozni. És mik azok a programok és szórakozóhelyek melyek várják a turistákat? Az állatkert, vagy éppen a vidámpark, ami mind a kettő a gyermekek kedvence lehet. Aquaparkot is találhatunk, ahol biztos, hogy egész nap az egész család nagyon jól fogja érezni magát. Akik inkább történelmi útvonalon indulnának el, nekik minden féle képen az óvárosi részt ajánlanám, mely rögtön visszajuttat minket a múltba.

Ciprus alapból is egy nagyon különleges sziget, mely a Földközi-tengerben helyezkedik el, így az sem meglepő, hogy a második legnagyobb városa ennyire kedvelt és népszerű. Rengeteg kirándulóhelynek a kiinduló pontja, de ha csak pihenni várunk, akkor abban sem lesz egyáltalán hiányunk. Érdemes ellátogatni azért a sziget fővárosába, mert ez a világon az egyetlen kettéosztott főváros, melyen egyszerre két nemzet szokásaival találkozhatunk.


: 1 / 1