Mobil: +36-20-564-4415

Foglalás menete

1. Az Önnek megfelelő időpont kiválasztása után kattintson a Kalkuláció/Foglalás gombra!

2. Válassza ki az Ön számára megfelelő szobát!

3. Kalkuláció, egyéb szolgáltatások kiválasztása.

4. Adja meg az Utazók adatait!

5. Ön emailt kap az előzetes foglalásáról.

6. Mi 1- 16 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel.

7. Miután a kolléganőink leellenőrizték a szabad kapacitást és az Önök számára legkedvezőbb árat email-en jelentkezünk Önnél. Ha kérdésünk lenne vagy az Ön által kiválasztott útra már csak kevés hely van fel is hívjuk Önt. Nehogy lemaradjon álmai utazásáról.

8. Email-ben,  jelezzük a szabad kapacitást a foglalható árakat és mellékeljük az opciós szerződést, azaz előszerződést küldünk. Önnek 2 teendője van: az általunk elkészített szerződést, melyet Ön aláírt emailen eljuttatni irodánkba, illetve az összeg kifizetéséről gondoskodni ( utalással vagy bankszámlánkra való készpénz ráfizetéssel).

10. Az összeg megérkezése után foglaljuk véglegesre az Ön foglalását. Tehát fontos, hogy  az utazás befizetéséről minél hamarabb gondoskodjon!

11. Miután a helyeket számunkra visszaigazolták, Önnek új szerződést küldünk melyben az Ön foglalási státusza véglegessé válik.

12.Mi indulás előtt 5 nappal küldjük el a részvételi jegyet az Ön által megadott email címre. Kérjük, postafiókját rendszeresen látogassa! Nem olvasott, nem megkapott, és nem letöltött dokumentumok hiányosságából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

13. Ha bármi kérdése lenne kérem jelezze elérhetőségeink egyikén!