Mobil: +36-20-564-4415

UTAZÁS KERESÉS

UTAZÁSOK, Seychelle-szigetek

2 Találat

: 1 / 1

AVANI SEYCHELLES BARBARONS RESORT AND SPA ****

Seychelle-szigetek, Mahé, Családi nyaralás, ****, Hotel

Több mint 1000 kilométerre Afrika keleti partjától a mesés Seychelle 115 gránit-és korallszigete pettyezi az Indiai-óceánt. A Seychelle-szigetek neve egyet jelent a világ egyik legszebb trópusi úti céljával, sokak szerint maga a földi Paradicsom. Mahé, a fő sziget dzsungelbe burkolódzó hegyekkel, több mint 60 gyönyörű stranddal, álomszép öblökkel, titkos szegletekkel, sűrű, erdős belsővel, kisváros...

HILTON SEYCHELLES NORTHOLME RESORT *****

Seychelle-szigetek, Mahé, Családi nyaralás, *****, Hotel

Mahé, a Seychelle-szigetek legnagyobb és legsűrűbben lakott szigete, ideális hely egy tartalmas seychelles-i nyaraláshoz. Míg a lakosság túlnyomórészt Vicoriában, a fővárosban és környékén él, a sziget számtalan kevésbé lakott pontja kínálja a Robinson Crusoe-felfedezések élményét. Mahén a csodálatos strandok mellett vízesések, dzsungelek, lenyűgöző panorámák és kalandos, aktív programok: hegyi sét...

A Seychells-szigetek is a trópusi szigetek közé tartoznak, melyek nagyon kedvelt utazási helyként van számon tartva. Hazánkban is elég népszerű helyre került már az évek során, és már-már vetekszik Mauritius szigetével a látogatottság szempontjából. A trópusi helyek mindig vonzzák az embereket, ám ez a karibi térséggel szemben abban lehet kicsit jobb, hogy időeltolódás szempontjából itt maximum 3 óra lehet a téli időszakban. Amire érdemes felkészülni az-az, hogy az utazási idő legalább 9 óra is lehet.

Miért is szeretik az emberek ezt a helyt? Talán azért mert a nyugalom paradicsoma, a megtestesült szépség és pihenés egy helyen. Esküvőknek kedvelt színhelye, hiszen itt mindenki úgy fogja érezni, hogy ez az egész egy életre fog szólni. Turizmusát tekintve egyáltalán nem az összes típusú utast célozzák meg, hanem a kimondottan a luxusutazásra vágyóknak szólnak az ajánlataik. Így egyértelmű, hogy minőségben és szolgáltatásban is a felsőbb szintek szolgáltatásait fogjuk kapni. Sziget mivoltából adódóan nem egyszerű bizonyos termékek szállítása, melyet persze meg tudnak oldani, csak sokkal magasabb áron, ami azt is jelenti, hogy ez szépen bele van építve a szállások és szolgáltatások áraiba. Amint megérkezünk, ide úgy fogjuk érezni, hogy egy álomba csöppentünk, a színek igazán élénkek és csodálatos kontrasztot ad a tengerkékje a puha finom homokkal. Unatkozni itt egyáltalán nem fogunk, hiszen ha csak pihenésre vágyik az ember arra is tökéletes valamint programokban sincs hiány. Felfedezhetjük a különböző szigeteket, kipróbálhatunk több féle vízi sportot is és a szállodák is rengeteg élménnyel készülnek nekünk. A szigetek nem túl messze helyezkednek el egymástól, így érdemes, ha más nem a fő szigetet Mahe-t megtekinteni. A családok, párok itt biztos, hogy jól fogják érezni magukat, ám azok, akik bulizásra és folyamatos pörgésre vágynak nem biztos, hogy itt találják meg számukra az ideális lehetőségeket.

Nagyon fontos kérdés, hogy melyik az-az időpont, amikor a hely utazható. Időjárást tekintve egész évben kellemes melegre számíthatunk, így a napozásra bármikor tökéletes az időjárás. Érdemes persze utána járni mielőtt utazunk, hogy mely hónapokra mondják, hogy esetleg esősebbek. Bár összességében tényleg egész évben utazható, bár az európai emberek leginkább decembertől szeretnek ide utazni, amíg a hidegek el nem mennek és el lehet menekülni a melegbe egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre. Ám náluk pont olyankor van a fő szezon és e miatt az árak is magasabbak lesznek. De mivel a Seychelles-szigetek így se, úgy se tartoznak az olcsóbb kategóriás úti célokhoz, így lényegében mindegy mikor fogunk oda utazni, a lényeg, hogy számunkra a legmegfelelőbb időpontot válasszuk ki.


: 1 / 1