Mobil: +36-20-564-4415

UTAZÁS KERESÉS

UTAZÁSOK, Seychelle-szigetek

1 Találat

: 1 / 1

SEYCHELLES - AZ INDIAI ÓCEÁN ÁLOMSZIGETEI

Seychelle-szigetek, Mahé, Családi nyaralás, Hotel

Körutazás és üdülés magyar nyelvű idegenvezetővel Mahé - Praslin - Cousin - Curieuse - St. Pierre Időpont: 2020. november 6 - 15. Előkészületben: 2021. április Ha egy szóval kellene jellemezni a Föld legrégibb óceáni szigetegyüttesét, túlzás nélkül a paradicsomi lenne az. Megérkezni a Seychelle-szigetekre olyan, mintha az Édenbe csöppennénk. Érintetlen szépségét a lenyűgöző, védett tengerpartok és...

A Seychells-szigetek is a trópusi szigetek közé tartoznak, melyek nagyon kedvelt utazási helyként van számon tartva. Hazánkban is elég népszerű helyre került már az évek során, és már-már vetekszik Mauritius szigetével a látogatottság szempontjából. A trópusi helyek mindig vonzzák az embereket, ám ez a karibi térséggel szemben abban lehet kicsit jobb, hogy időeltolódás szempontjából itt maximum 3 óra lehet a téli időszakban. Amire érdemes felkészülni az-az, hogy az utazási idő legalább 9 óra is lehet.

Miért is szeretik az emberek ezt a helyt? Talán azért mert a nyugalom paradicsoma, a megtestesült szépség és pihenés egy helyen. Esküvőknek kedvelt színhelye, hiszen itt mindenki úgy fogja érezni, hogy ez az egész egy életre fog szólni. Turizmusát tekintve egyáltalán nem az összes típusú utast célozzák meg, hanem a kimondottan a luxusutazásra vágyóknak szólnak az ajánlataik. Így egyértelmű, hogy minőségben és szolgáltatásban is a felsőbb szintek szolgáltatásait fogjuk kapni. Sziget mivoltából adódóan nem egyszerű bizonyos termékek szállítása, melyet persze meg tudnak oldani, csak sokkal magasabb áron, ami azt is jelenti, hogy ez szépen bele van építve a szállások és szolgáltatások áraiba. Amint megérkezünk, ide úgy fogjuk érezni, hogy egy álomba csöppentünk, a színek igazán élénkek és csodálatos kontrasztot ad a tengerkékje a puha finom homokkal. Unatkozni itt egyáltalán nem fogunk, hiszen ha csak pihenésre vágyik az ember arra is tökéletes valamint programokban sincs hiány. Felfedezhetjük a különböző szigeteket, kipróbálhatunk több féle vízi sportot is és a szállodák is rengeteg élménnyel készülnek nekünk. A szigetek nem túl messze helyezkednek el egymástól, így érdemes, ha más nem a fő szigetet Mahe-t megtekinteni. A családok, párok itt biztos, hogy jól fogják érezni magukat, ám azok, akik bulizásra és folyamatos pörgésre vágynak nem biztos, hogy itt találják meg számukra az ideális lehetőségeket.

Nagyon fontos kérdés, hogy melyik az-az időpont, amikor a hely utazható. Időjárást tekintve egész évben kellemes melegre számíthatunk, így a napozásra bármikor tökéletes az időjárás. Érdemes persze utána járni mielőtt utazunk, hogy mely hónapokra mondják, hogy esetleg esősebbek. Bár összességében tényleg egész évben utazható, bár az európai emberek leginkább decembertől szeretnek ide utazni, amíg a hidegek el nem mennek és el lehet menekülni a melegbe egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre. Ám náluk pont olyankor van a fő szezon és e miatt az árak is magasabbak lesznek. De mivel a Seychelles-szigetek így se, úgy se tartoznak az olcsóbb kategóriás úti célokhoz, így lényegében mindegy mikor fogunk oda utazni, a lényeg, hogy számunkra a legmegfelelőbb időpontot válasszuk ki.


: 1 / 1